image
image
image
image

FACCIN 4HEL Valsmaskin

Storlekar:
Längd mellan 1500 och 18000 mm bred Tjocklek 5 to 150 mm.

 • Produktbeskrivning
 • 4HEL är den mest exakta och enklaste användningen av 4 vals serie med total Börbockning. Högteknologiska och innovativa 4HEL Valsar garanterar hög produktivitet med en hastighet 3/4 gånger högre än en traditionell Valsmaskin. Tack vare deras produktionsmetoder, 4HEL Rundvals maskin kan effektivt kontrolleras via numerisk styrsystem.

  Alla modeller av Faccins 4HEL 4-valsad maskin är utrustade med en bakre vals mitt emot matningssidan. Används som bakstycke, medger denna vals att plåten rullas för att justeras på ett omedelbart och korrekt sätt. plåten förblir alltid fast mellan de två centrala rullarna, vilket undviker oavsiktliga glidningar. Detta optimerar inte bara vvalsningen och vals operationer, utan det ger också en säkrare och mer noggrann bearbetning, med möjlighet att utföras fullständigt av en operatör.

  4HEL 4-valsad ger möjligheten att plåten kan valsas till önskad diameter direkt efter den första För bockningen.

  Elektroniska pyramid 4-vals formvalsar gör det lättare för kon valsning. Möjligheten att luta sidovalsarna och den centrala valsen gör det möjligt att ställa in konvinkeln för ett perfekt resultat.
  4HEL-serien CNC-valsmaskiner konstruerade och byggda av Faccin är den bästa lösningen att valsa plåtar av längd mellan 1500 och 18000 mm med tjocklek 5 till 150 mm.

 • Prospect
 • Kontakta oss för specifik prospect.

  Hela Produkt sortimentet

  Faccin products catalog (new)

 • Video
 • _______________________________FACCIN Rundvals maskin______________________________________